Aintulaatuinen arktinen tapahtuma


Vuoden 2014 MM-kilpailujen näyttämönä toimii taianomainen arktinen kaupunki, joka tarjoaa unohtumattomat puitteet kansainvälisille arvokisoille. Stadion Kemijoen rantatörmällä kutsuu kilpailijoiden lisäksi suuren yleisön kannustamaan uimareita ja nauttimaan talviuinnin ainutlaatuisesta tunnelmasta.     


                                       
      

Tapahtumayhteistyö


Järjestäjät toimivat tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kisat ja niihin liittyvät tapahtumat toteutuvat laajan ja tasokkaan verkoston voimin.

Yhteistyökumppaneiltamme löytyvät alueen parhaat palvelut kisojen aikana ja usealla heistä on kisa-tarjouksia, yms. Tästä alta löydät yhteistyökumppanimme ja pääset tutustumaan tarkemmin heidän tarjontaansa.  


Yhteystiedot:

Ounasvaaran Latu ry 
Pertti Lahdenperä 
Puh: 040 573 98 55
ounasvaaranlatu@gmail.comKiitos yhteistyökumppaneillemme!
 

    


BRP ja Euroopan ainoa moottorikelkkatehdas toivottaa kaikki osallistujat tervetulleiksi Rovaniemelle ja avantouinnin MM-kisoihin 2014! Lynx-moottorikelkat huolehtivat kilpailijat pikaisesti ja mukavasti hotellin lämpimään kisojen jälkeen. 

 

Relaxant Lihastenrentouttaja kipeytyneille niskoille, hartioille ja lihaksille. Palauttaa rasittuneita lihaksia, laukaisee lihaskramppeja sekä vähentää suonenvetoja. 


Santa's Hotels toivottaa kaikki talviuinnin ystävät ympäri maailman Hotel Santa Clausiin ja sen ravintoloihin. Täydellinen keidas keskellä kaupunkia sekä vilvoitteluun että lämmittelyyn!

 

LapSec Oy tuottaa vartiointipalvelut myös Rovaniemen kaupungille. 

 

Ravintola Valdemari kutsuu viihtymään ja AFTER SWIM tunnelmaan!!!! Heti kisapaikan vieressä upealla Kemijoen ranta terassilla vauhdikasta AFTER SWIM menoa!!! Herkullista ruokaa, drinkkejä ja musiikkia DJ;n vauhdittamana!! Karaoke kingeille ja kuningattarille estradi avoinna viikonloppu iltaisin!!!

Tervetuloa!!Arinan ravintolat Rovaniemellä
Ruokaa ja juomaa omasta ravintolasta - kisapaikalla kota anniskeluoikeuksin ja Rovaniemen sydämessä viisi ravintolaa. Tervetuloa!


Palju.eu
vuokraa siirrettävät kylpypaljut, teltat ja juhlien oheistarvikkeet.


Ravintola Nili -
Avantouinti on elämys, kuten Nilissä vierailukin! Tervetuloa pulahtamaan ja ravintolaan!Majoitusta Santasportissa - Nuku hyvin Ounasvaaran laella - keskellä luontoa mutta lähellä kesustaa ja kisa-stadionia. Vuokraa autosi Hertziltä - Hertzin vuokra-auton voit noutaa Rovaniemelle saapuessasi lentokentältä, rautatieasemalta tai keskustasta. 


Pohjolan Osuuspankki - pankkikonttorimme keskustassa palvelee Rovaniemen keskustassa maanantaista perjantaihin klo 10:00-16:30Kemijoki Oy - vesivoima syntyy lukemattomista yksityiskohdista